Graffiti verwijderaar

Wanneer u op zoek bent naar een graffiti verwijderaar, doet u er goed aan om contact op te nemen met AB Cleaning. Wij zijn in staat om graffiti te verwijderen van gevels, muren en brievenbussen. Hierbij zorgen wij voor een uiterst zorgvuldige verwijdering waarbij wij zo min mogelijk gebruik maken van schadelijke stoffen.

Geschikt voor ieder type ondergrond

Door het gebruik van hoge druk systemen en de meest geschikte schoonmaakmiddelen, kan de graffiti verwijderaar de verf in de meeste gevallen volledig verwijderen. Onze specialistische verwijderaars zijn in staat om de juiste oplossing te bieden voor ieder type ondergrond en voor iedere verf soort. De apparatuur van onze graffiti verwijderaar is geheel zelfvoorzienend, zodat u niet zelf voor een wateraansluiting en dergelijke hoeft te zorgen.

Preventieve maatregelen

Naast dat onze schoonmaakorganisatie optreedt als graffiti verwijderaar zijn wij ook in staat om preventieve maatregelen te nemen. Zo kunnen wij een speciale anti graffiti coating aanbrengen op gevels en muren, waardoor eventuele graffiti eenvoudiger kan worden verwijderd. U zult begrijpen dat dit kostenbesparend is en dat dit een effectievere reiniging veroorzaakt. Maak nu kennis met onze graffiti verwijderaar en laat alle verfresten grondig door ons verwijderen.