Meubel reinigen

Een meubel reinigen is iets waar u niet dagelijks aan denkt. Echter is meubelreiniging een uiterst effectieve maatregel voor het creëren van een gezonde leefomgeving. Voornamelijk gestoffeerd meubilair trekt een grote hoeveelheid mijten aan, waardoor uw gezondheid kan worden aangetast. Het reinigen van meubels zorgt bovendien voor meer representativiteit en maakt het mogelijk dat uw meubels langer mee kunnen gaan.

Reduceer gezondheidsrisico´s

Nadat wij uw meubel hebben gereinigd, is uw meubel weer vrij van stof, muffe geuren en vlekken. Een stoffen meubel wordt tevens gedesinfecteerd door ons schoonmaakteam. Dat gebeurt door het gebruik van een speciaal sproei extractie systeem, waardoor u minder snel het risico loopt op gezondheidsklachten. Een meubel reinigingen gebeurt meestal bij u op locatie, maar het is ook mogelijk om het in onze werkplaats te doen.

Pak nu de telefoon

Of wij ook in staat zijn om uw meubel te reinigen, is afhankelijk van verschillende factoren. Al zullen wij de meeste bedrijven en particulieren niet teleur hoeven te stellen. Met nieuwe middelen en effectieve reinigingstechnieken is een meubel reinigen in de meeste gevallen snel gebeurt. De tijd dat het meubel nodig heeft om te drogen varieert van het soort reiniging dat is toegepast. Indien gewenst kunnen wij u hier vooraf over informeren. Pak nu de telefoon en laat uw meubel reinigen door de specialist.