Meubelreiniging

Of u nu stoffen of leren meubels wilt laten reinigen, AB Cleaning vergroot de levensduur door een grondige meubelreiniging. Voornamelijk het zitvlak van zetels en banken is een broeiplaats voor mijten waardoor uw gezondheid wordt aangetast. Daarnaast worden uw meubels vaal en komen ze er onverzorgd uit te zien. Meubelreiniging biedt een perfect alternatief voor het aanschaffen van nieuwe meubels.

Een gezonde leefomgeving

Door ons schoonmaakbedrijf in te schakelen voor het reinigen van uw meubels, zorgt u ervoor dat uw meubilair er weer als nieuw uit komt te zien. Bovendien bezorgen wij hiermee een gezondere leefomgeving en een representatieve ruimte waar u al uw gasten zonder zorgen kunt ontvangen. Na iedere meubelreiniging maken wij uw meubels vrij van stof, vlekken en onaangename geuren. Hierbij worden de stoffen meubelen gedesinfecteerd door middel van een speciaal sproei-extractie systeem.

Milieuvriendelijke Wacht niet te lang

Meubelreiniging gebeurt door ons meestal op uw locatie, maar kan ook in onze eigen werkplaats verricht worden. De impregnering van de meubelen zorgt er naderhand voor dat uw meubels minder snel vervuild raken en langer schoon blijven. De droogtijd is afhankelijk van het type meubel dat is gereinigd. U krijgt van ons na de behandeling te horen wanneer u weer gebruik kunt maken van de meubels. Wacht niet te lang met meubelreiniging en bezorg uzelf een gezonde leefruimte.