Specialistische reiniging

AB Cleaning is voorloper op het gebied van specialistische reiniging. In de loop der jaren hebben wij ons sterk ontwikkeld en gespecialiseerd in specialistische reinigingen bij een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Door de juiste ervaring, opleiding en kennis van apparatuur en materiaal, zijn onze schoonmaakspecialisten in staat om vrijwel iedere specialistische reiniging op een vakkundige manier uit te voeren, zodat het best mogelijke resultaat wordt behaald.

Effectieve schoonmaakmiddelen

Voor zowel binnen- als buitenshuis kunt u ons bedrijf inschakelen voor specifieke reinigingsvormen. Zo kunt u ons bedrijf onder andere inschakelen voor tapijtreiniging, gevelreiniging, industriële reinigingen en graffiti verwijdering. Bij iedere specialistische reiniging, maken wij gebruik van de meest effectieve schoonmaakmiddelen. In een team van gemotiveerde schoonmakers is iedere reiniging in korte tijd gebeurd.

Helder en flexibel

U kunt op onze organisatie rekenen op het moment dat er zich onverwachtse situaties voordoen. Door onze heldere en flexibele werkwijze, zijn wij in staat om de specialistische reinigingen uit te voeren zoals u dat wilt. Als u nu direct naar onze organisatie mailt of belt, kunnen wij u zo snel mogelijk bijstaan met een gepaste specialistische reiniging.