Tapijtreiniging

Is uw tapijt toe aan een grondige schoonmaakbeurt of heeft u vlekken in het tapijt die u er zelf niet uit krijgt? Dan zit u bij AB Cleaning helemaal goed. Tapijtreiniging is een specialisme dat wij al vele jaren voor bedrijf en particulier op een zorgvuldige wijze uitvoeren. Verschillende soorten vlekken en de meest smerige tapijten zijn door ons in het verleden succesvol gereinigd.

Voorkom beschadiging

In de gehele Benelux komen wij snel op locatie om de tapijtreiniging voor u te verzorgen. Hierbij maken wij altijd de juiste keuze voor het schoonmaakmiddel en de meest effectieve reinigingsmethode, waardoor het tapijt tijdens de reiniging niet beschadigd en al het vuil wordt verwijderd. Zo wordt niet alleen het vuil aan het oppervlak verwijderd, maar worden ook de dieperliggende vlekken en vuiligheid grondig aangepakt.

Aanbrengen van een beschermende laag

Door het inzetten van speciale apparatuur zijn zelfs de grootste onderhoudsbeurten voor ons geen probleem. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw tapijt er weer als nieuw uit komt te zien. Overigens kunnen wij desgewenst een speciale extra beschermlaag aanbrengen, waardoor u het tapijt beter beschermt tegen vuiligheid. Bovendien hoeft u hiermee minder vaak tapijtreiniging te laten toepassen en kunt u over het algemeen langer van het tapijt genieten.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Bij alle vormen van tapijtreiniging die wij uitvoeren, maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Hierdoor ontvangt u een duurzaam resultaat en ontstaan er geen gezondheidsklachten. Bekijk gerust meer informatie op deze website en vul het contactformulier in op deze website voor een vrijblijvende offerte.