Gevelreiniging

Weersomstandigheden en vervuiling van de lucht, zorgen ervoor dat gevels van gebouwen worden aangetast. Wanneer er veel verkeer langs uw gevel raast en de gevel in de wind licht, is een regelmatige gevelreiniging erg wenselijk. Het is belangrijk dat u niet te lang wacht met het reinigingen van uw gevel, omdat u anders de kans loopt dat deze ernstig beschadigd raakt. Bovendien is een niet gereinigde gevel op een gegeven moment niet representatief meer en kan het schadelijk zijn voor uw imago.

Grondig en snel gereinigd

AB Cleaning biedt een ideale oplossing voor een vervuilde gevel. Onze speciaal ontwikkelende techniek voor gevelreiniging zorgt ervoor dat de gevel grondig en snel gereinigd wordt. Bij deze techniek zorgen wij er voor dat de gevel eerst wordt schoongemaakt met een hogedrukspuit. Daarna is het mogelijk om de gehele gevel te impregneren. Door middel van deze methode wordt er een beschermende laag aangebracht op de gevel, waardoor het vooraanzicht langdurig beschermd wordt en in de toekomst minder snel wordt aangetast.

Eenmalig en periodiek

Laat zo snel mogelijk de gevelreiniging uitvoeren door ons schoonmaakbedrijf en zorg ervoor dat uw gevel er weer netjes en schoon uit komt te zien. Voor eenmalige of periodieke gevelreiniging kunt u bellen of mailen met AB Cleaning. Ook kunt u vrijblijvend gebruik maken van het contactformulier op deze website. Zodra wij in de gelegenheid zijn, staan wij u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen