Grindvloer reinigen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij AB Cleaning terecht voor grindvloer reinigen. Hiervoor beschikt onze schoonmaakservice over speciale apparatuur. Door middel van een exclusieve reinigingsmachine die is ingebouwd in onze bedrijfsauto, kunnen wij uw grindvloer reinigen op vrijwel iedere locatie.

Minimale droogtijd

Via een truckmount systeem dat werkt op basis van water, lucht en warmte kan deze specifieke reiniging snel en effectief door ons verzorgd worden. Met een speciaal reinigingsmiddel wordt de grindvloer ingekapseld, waarna de vloer vervolgens geborsteld kan worden om de vuiligheid los te maken. Op deze wijze is het mogelijk om allerlei soorten vuil weg te werken. Zelfs kauwgom en andere hardnekkige vuiligheid is met deze methode fundamenteel te verwijderen. Zodra deze behandelwijze is toegepast, wordt het vuil door onze ervaren medewerkers met een hoog vacuüm gehalte weggevoerd, waardoor de droogtijd minimaal is. Hierdoor kunt u de vloer weer snel gebruiken en ondervindt u er zo min mogelijk hinder van.

Diepgaande reiniging

Laat nu ook uw grindvloer reinigen met onze geavanceerde apparatuur en zorg er voor dat uw vloer een diepgaande reiniging ondergaat. Maak vandaag nog een afspraak met ons schoonmaakbedrijf en laat uw grindvloer reinigen tegen een aantrekkelijke prijs. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen