Rolbanen reiniging

AB Cleaning reinigt rolbanen met een volautomatische machine welke de gehele trede reinigt. Bij rolbaanreiniging worden de treden gereinigd met vier contra-roterende borstels die tot diep in de groeven reinigen. Door het gebruik van een sterke vacuüminstallatie is het waterverlies bij onze rolbaanreiniging minimaal, de reiniging is dan ook gekwalificeerd door O.K., Otis en Thyssenkrupp. Eventueel achtergebleven vuilresten worden met de grootste zorg handmatig door ons verwijderd.

Schone uitstraling

Naast de rolbaan zelf reinigen wij tevens de metalen op- en afstapplateaus gelegen aan het begin en einde van de rolbaan en de ombouw aan de binnenzijde. Zo krijgt niet alleen de rolbaan maar ook de ombouw weer een schone uitstraling.

Voorafgaand aan een onderhoudsprogramma word geadviseerd om bij de eerste reinigingsbeurt een grote grondige reinigingsbeurt uit te laten voeren. Deze rolbaanreiniging is intensiever dan het onderhoudsprogramma en vergt meer tijd.

Rolbanen onderhouden

AB Cleaning kan u ook voorzien van een onderhoudsprogramma die gedurende drie of vijf jaar loopt. Afhankelijk van het gebruik van de rolbaan word er een advies gegeven met welke frequentie de rolbanen onderhouden moet worden. Door het frequent onderhouden van de rolbaan bent u altijd verzekerd van een schone rolbaan. Gedurende de looptijd van het onderhoudsprogramma wijzigen de prijzen voor rolbaanreiniging niet.

Offerte aanvragen