Roltrapreiniging

AB Cleaning reinigt roltrappen met een volautomatische machine welke de gehele trede reinigt, zowel het loopvlak als het stootbord. De machine word met een volautomatisch systeem op een stilstaande roltrap geplaatst en met een aangepast programma wordt de roltrap gereinigd. Door het gebruik van een sterke vacuüminstallatie is het waterverlies bij onze roltrapreiniging minimaal, de reiniging is dan ook gekwalificeerd door O.K., Otis en Thyssenkrupp. Het programma stopt bij elke traptrede automatisch en de machine word vervolgens hydraulisch naar de volgende traptrede verplaatst. Eventueel achtergebleven vuilresten worden met de grootste zorg handmatig door ons verwijderd.

Schone uitstraling

Naast de roltrap zelf reinigen wij tevens de metalen op- en afstapplateaus gelegen boven- en onderaan de trap en de ombouw aan de binnenzijde. Zo krijgt niet alleen de roltrap maar ook de ombouw weer een schone uitstraling.

Voorafgaand aan een onderhoudsprogramma word geadviseerd om bij de eerste reinigingsbeurt een grote grondige reinigingsbeurt uit te laten voeren. Deze roltrapreiniging is intensiever dan het onderhoudsprogramma en vergt meer tijd. Het reinigen van een roltrap duurt gemiddeld drie uur per beurt, afhankelijke van de vervuiling, lengte en welke type reiniging gekozen word.

Onderhoudsprogramma

AB Cleaning kan u ook voorzien van een onderhoudsprogramma die gedurende drie of vijf jaar loopt. Afhankelijk van het gebruik van de roltrap word er een advies gegeven met welke frequentie de roltrap onderhouden moet worden. Door het frequent onderhouden van de roltrap bent u altijd verzekerd van een schone roltrap. Gedurende de looptijd van het onderhoudsprogramma wijzigen de prijzen voor roltrapreiniging niet.

Offerte aanvragen