Tapijt reinigen

AB Cleaning reinigt alle soorten tapijten bij zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Bij tapijt reinigen gebruiken wij diverse reinigingssystemen zodat wij elk tapijt en elke vervuilingsgraad de baas kunnen. Na een reiniging kan een nieuwe impregnering worden aangebracht waardoor het tapijt beter schoon te houden is.

Verleng de levensduur van het tapijt

Naast eenmalig tapijt reinigen kunnen wij ook een geheel onderhoudsplan verzorgen waarbij een diepte reiniging gevolgd wordt door periodieke oppervlakkige reinigingen die snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Zodra het tapijt niet meer oppervlakkig gereinigd kan worden wordt opnieuw een diepte reiniging uitgevoerd. Een dergelijke cyclus duurt ongeveer 3 jaar. Op deze manier blijft het tapijt voortdurend in een mooie staat en wordt de levensduur van het tapijt verlengd.

Wij kunnen op de onderstaande manieren tapijt reinigen en de volgende behandelingen verzorgen:
Sproei-extractie reinigen, Bonnet reinigen, Spray reinigen, Impregneren, Ontgeuren, Antistatisch maken en Brandvertragend maken

AB Sproei-extractie cleaning
Totale reiniging voor de ergste vervuiling

Op basis van heet water en lucht, verzorgd door een in onze auto ingebouwde reinigingsmachine, wordt het tapijt tot op de rug gereinigd. Het tapijt wordt vakkundig nabehandeld en kan na deze reiniging weer met een spraycleaning onderhouden worden.

AB Bonnetcleaning
Koolzuurbasis zorgt voor een diepere reiniging en heeft een korte droogtijd

Door besproeiing van het tapijt met een vloeistof op koolzuurbasis wordt het vuil naar het oppervlak gebracht. Het vuil wordt vervolgens met een éénschijfsmachine voorzien van een bonnetpad uit het tapijt verwijderd.

Deze reiniging is zeer geschikt voor een gemiddelde vervuiling.

AB Spraycleaning
Tijdrovende sproei-extractiecleaning, wordt uitgesteld en heeft een korte droogtijd
Deze reiniging wordt uitgevoerd met een sproeiapparaat en een éénschijfsmachine voorzien van een bonnetpad en is uiterst geschikt voor een lichte vervuiling.

AB Impregnering
Een nieuwe beschermlaag voor uw tapijt en het onderhoud wordt nog eenvoudiger

De impregnering zorgt voor een beschermlaag om de vezels van het tapijt. Tapijt reinigen kan daarmee eenvoudiger, waardoor het tapijt makkelijker schoon te houden is en de vezels beschermd worden tegen vervuiling. Hierdoor neemt ook de slijtage af.

Offerte aanvragen