Meubels reinigen

AB Cleaning reinigt stoffen en leren bekleding van meubels. Met name gestoffeerd meubilair is een broeiplaats van mijten. Leefomstandigheden zoals een beschutte omgeving (meubelstof), voldoende voedsel zoals huidschilfers, een aangename temperatuur en een relatieve luchtvochtigheid van 65 tot 75 procent, maken van het zitvlak van een stoffen meubel / stoel een ideale leefomgeving.

Gezondere omgeving

De reiniging van AB Cleaning zorgt voor een gezondere omgeving en voor representatieve meubels en stoelen die langer meegaan. Na iedere schoonmaakbeurt zijn de stoelen vrij van stof, huishoudelijke vlekken en geuren. Bovendien draagt het meubels reinigen bij aan het terugbrengen van gezondheidsrisico’s. Stoffen meubels worden gereinigd en gedesinfecteerd met behulp van een sproei-extractie systeem.

Meubels reinigen wordt meestal op locatie uitgevoerd maar indien nodig op de werkplaats van AB Cleaning. De meubels worden na de reiniging opnieuw geïmpregneerd zodat de meubels minder snel vuil opnemen en beter schoon te houden zijn.

Droogtijd na het reinigen

Afhankelijk van het type meubel varieert de droogtijd na het reinigen van een tot enkele uren. Lederen meubels worden behandeld met onze speciale leer-reinigingssysteem, deze reiniging wordt met zorg uitgevoerd in onze werkplaats. Het leer wordt weer op kleur en glans gebracht en wordt weer soepel.

Offerte aanvragen