Harde vloeren

AB Cleaning reinigt en conserveert veel soorten harde vloeren waaronder linoleum, marmoleum, PVC vloeren, tegels en natuursteen. Na het reinigen kunnen wij de vloer sealen en polymeren met als resultaat een mooie en tevens beschermde vloer. Al naar gelang uw wensen kunnen wij de vloer opleveren zonder glans (mat), met een zijdeglans of met een hoogglans.

Effectief onderhoudsplan

Wij bieden tevens een onderhoudsplan waarin de vloer wordt gereinigd en geconserveerd waarna wij de vloer periodiek topstrippen en bijsprayen. Met een dergelijk onderhoudsplan heeft u continu een verzorgd uitziende vloer met een langere levensduur. Het onderhoud van harde vloeren bestaat meestal uit dagelijks stofwissen en periodiek strippen en conserveren. Om echter een voortdurend mooie vloer te hebben die voorzien is van een harde beschermlaag is het noodzakelijk de vloer regelmatig te onderhouden en te herstellen. De AB onderhoudscyclus is geschikt voor diverse harde vloeren zoals linoleum en vinyl. De AB onderhoudscyclus zorgt voor een voortdurend schone en mooie vloer.

Snelle uitvoer van periodiek onderhoud

Bovendien kan het periodiek onderhoud snel worden uitgevoerd en het stelt het strippen en opnieuw conserveren een behoorlijke tijd uit. Het dagelijks stofwissen behoeft niet door ons te worden uitgevoerd en kan dus in uw schoonmaakprogramma worden ondergebracht.

Offerte aanvragen