Tapijt reiniging

Tapijt reiniging is een reinigingsmethodiek die door AB Cleaning al enige tijd succesvol wordt toegepast bij bedrijven, particulieren en instellingen. Voor het reinigen van tapijt maken wij gebruik van diverse reinigingssystemen, waardoor ieder type tapijt, met verschillende soorten en hoeveelheden vuil, zo goed mogelijk schoongemaakt kan worden. Zodra de tapijt reiniging heeft plaatsgevonden, kunnen wij een vernieuwde impregnering aanbrengen, waarmee u het tapijt in de toekomst beter schoon kunt houden.

Eenmalig en periodiek onderhoud

U kunt de reiniging van het tapijt eenmalig door ons laten uitvoeren, maar het is ook mogelijk om via een speciaal onderhoudscontract deze reinigingsvorm volgens een bepaalde frequentie door ons te laten verzorgen. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat slechts een oppervlakkige tapijt reiniging plaats hoeft te vinden. Deze oppervlakkige reiniging kan sneller en goedkoper uitgevoerd worden. Bovendien kunt u er voor zorgen dat het tapijt voor een lange tijd mee kan.

Meest effectieve reiniging

De verschillende type tapijt vragen om specifieke tapijtreinigingen. Onze schoonmaakmedewerkers weten precies welke reinigingsvorm het meest effectief is en waardoor uw tapijt niet beschadigt. Verstuur nu direct een aanvraag voor een tapijtreiniging via het formulier op deze website. Wij verstekken u met plezier een eerlijk en deskundig advies voor de beste tapijt reiniging bij u op locatie.